Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання журналістам з професійним святом!

Дата: 06.06.2024 06:49
Кількість переглядів: 48

Фото без описуШановні працівники засобів масової інформації,

ветерани журналістської ниви!

Щиро вітаю усіх вас з  професійним святом – Днем журналіста!

Насамперед вдячний редакції газети «Честь хлібороба» за постійну співпрацю. Ціную вашу роботу, завжди аналізую конструктивну критику. Радію вашому доброму слову, позитивним матеріалам. Ваша позиція, думки, бачення є завжди важливими та корисними, адже ви виступаєте посередниками між владою та громадськістю.

Розумію усю складність професії, захоплююсь вашою відданістю справі, яку обрали. Зараз шалена конкуренція між ЗМІ, непросто втриматись і бути лідером, але наша «районка» - єдина і провідна газета, що висвітлює діяльність Кетрисанівської і Бобринецької громад.

Успіхів вам, кар’єрних злетів, міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення. Нехай ваша нелегка праця сприяє миру, злагоді та процвітанню.

З нагоди Дня журналіста зичу всім працівникам мас-медіа якнайшвидшого здійснення спільного бажання усіх українців – перемоги над ворогом і надійного мирного неба!

 

З повагою

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь