Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

На території сільської ради перевірено стан готовності місць масового відпочинку біля води

Дата: 06.06.2024 15:24
Кількість переглядів: 108

29 травня 2024 року здійснено цільову перевірку стану готовності місць масового відпочинку на водних об’єктах, що розташовані на території Кетрисанівської сільської ради.

Перевірка здійснювалась головним інспектором відділу запобігання  надзвичайних ситуацій Кропивницького районного управління Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області Наталією ПОТЬОМКОЮ, провідним спеціалістом відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, охорони праці та цивільного захисту Кетрисанівської сільської ради Костянтином СТОЛЯРЦЕМ та  поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами Кропивницького РУП в Кіровоградській області Олегом СТЕПУРСЬКИМ.

Заходи відбулись на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 23.01.2024 № 70 «Про затвердження Порядку організації та здійснення контролю виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування вимог законодавства у сфері цивільного захисту», Плану основних заходів цивільного захисту області на 2024 рік, затвердженого розпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 23.01.2024 № 38-р (із змінами, внесеними розпорядженням від 13.03.2024 №212-р), наказу Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області від 30.04.2024  № НС-180/55 «Про проведення перевірок».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь