Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 14.06.2024 16:05
Кількість переглядів: 88

Сьогодні, 14 червня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів сільський голова-голова виконавчого комітету Віктор Поліщук. У засіданні прийняли участь 26 членів виконкому, 4 були відсутні з поважних причин.

На початку засідання сільський голова Віктор Поліщук повідомив про виключення з членів виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради у зв’язку з кадровими змінами Сидорук Віти Володимирівни. Також було представлено двох керівників комунальних підприємств сільської ради  - директора КНП “Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Дмитра Шитилєва та директора КП “Кетрисанівське” Віктора Сакалоша.

До присутніх звернулися голова благодійної організації “Бобринецький благодійний фонд “Перемога” Антоніна Горбанець та волонтер Михайло Дерев’янченко з проханням про допомогу військовим, яким вона дуже потрібна.

Після організаційних питань, члени виконавчого комітету опрацювали 33 проєкти рішень.

Зокрема:

надано одноразову матеріальну допомогу у сумі 10000,0 грн родині загиблого;

20000,0 грн отримали 4 військових унаслідок поранень та на лікування захворювань, пов’язаних з військовою службою;

матеріальну допомогу у зв’язку з тяжкими хворобами надано 8 жителям громади на суму 37000,0 грн;

на поховання отримали допомогу 3 жителі громади на суму 6000,0 грн;

два рішення з отримання матеріальної допомоги на лікування не прийнято.

Директори комунальних підприємств та керівники виконавчих органів завершили звітувати про виконану роботу за 2023 рік. Так було заслухано директора КНП “Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Дмитра Шитилєва, начальника земельного відділу Юлію Гавриленко, в.о. директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Олену Смутко, директора КЗ “Кетрисанівський базовий СБК” Юлію Неус, начальника служби у справах дітей Юлію Піц та директора КП “Кетрисанівське” Віктора Сакалоша.

Рішеннями виконкому надано дозволи органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Кетрисанівської сільської ради на вчинення правочинів від імені малолітніх дітей та неповнолітніми дітьми, створено місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення Кетрисанівської сільської ради, внесено зміни до структури та загальної чисельності КП “Кетрисанівське”, надано згоду на передачу транспортного засобу комунальної власності Кетрисанівської сільської ради в тимчасове користування Благодійній організації “Благодійний фонд “Планета”.

До засідання також долучилися начальник Бобринецького відділу Знам’янської окружної прокуратури Кіровоградської області Костянтин Кравченко та начальник відділення поліції №3 м.Бобринець КРУП ГУ НП у Кіровоградській області Олег Петров, які повідомили про готовність до співпраці з старостами щодо виявлення злочинів, що стосуються земельних відносин (самозахвати, приори та інше). Однією з найбільш поширених форм тіньового використання земельного активу держави є самовільне зайняття земельних ділянок. Особа при цьому без жодних правових підстав займає земельну ділянку та протиправно використовує її задля власної вигоди, що призводить до зменшення надходження  бюджетних коштів за користування земельними ділянками державної або комунальної власності – вагомої складової бюджету держави та територіальних громад.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь