Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Компенсація за облаштування робочих місць: вже 7 роботодавців скористалися підтримкою держави

Дата: 17.06.2024 10:31
Кількість переглядів: 33

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Отримайте  компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць для таких громадян. Наразі вже 7 роботодавців отримали компенсацію за облаштування робочих місць для 8 осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, що компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця – відшкодування роботодавцю витрат на допоміжні засоби, які підприємства закуповують, щоб облаштовувати робочі місяця для новоприйнятих працівників з інвалідністю.

Який максимальний розмір компенсації? Роботодавець може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перевищує 106,5 тис. грн - за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І групи та до 71 тис. грн - для осіб з інвалідністю ІІ групи.

Все про компенсацію читайте тут

https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/placeinvalid

Маєте бажання подати заявку? Переходьте за посиланням  https://diia.gov.ua/services/kompensaciya-za-oblashtuvannya-robochogo-miscya-osobi-z-invalidnistyu

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь