Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Благодійний фонд «Планета» передав 5 генераторів дитячим садочкам Кетрисанівської громади

Дата: 28.06.2024 14:04
Кількість переглядів: 568

Вчора, 27 червня 2024 року, Благодійна організація «Благодійний фонд «Планета» здійснила значущий внесок у підтримку дитячих садочків Кетрисанівської громади.

Завдяки зусиллям фонду, громада отримала 5 генераторів, які були передані до закладів дошкільної освіти у селах Благодатне, Буховецьке, Златопілля, Новоградівка та Чарівне.

Передачу генераторів здійснили представник благодійної організації Олександр Шевченко разом із заступником сільського голови Дмитром Гурдишем. Вони особисто відвідали кожен із дитячих садочків та забезпечили доставку обладнання, яке стане важливим елементом у забезпеченні безперебійної роботи закладів у випадку можливих перебоїв з електропостачанням.

Дмитро Гурдиш зазначив, що це обладнання значно підвищить рівень безпеки та комфорту для дітей, а також дозволить забезпечити безперервний освітній процес у складних умовах. «Ми вдячні Благодійному фонду «Планета» за їхню підтримку та турботу про наше підростаюче покоління. Ці генератори забезпечать стабільність і надійність роботи наших дитячих садочків», – підкреслив він.

Ця акція стала ще одним яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна досягти значних результатів та забезпечити гідні умови для майбутнього покоління.

 

Конец формы

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь