Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прийнято участь у навчально-інформаційному заході з питань реінтеграції ветеранів

Дата: 22.07.2024 11:45
Кількість переглядів: 296

18 липня у місті Миколаєві відбувся навчально-інформаційний захід для ОМС у рамках Проєкту Всеукраїнської асоціації громад «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», який реалізовано за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з ГО «Простір можливостей».

До цього заходу долучилися Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук та фахівець по роботі з ветеранами Кетрисанівської сільської ради Михайло Дерев’янченко.

Основною темою на заході була спроможність громад для ветеранів, ветеранок та їх родин. Обговорили стан та перспективи розвитку державної ветеранської політики, роль місцевого самоврядування у її впровадженні та вдосконаленні, різноманітні інструменти та рішення для супроводу ветеранів та їх родин. Було наголошено, що ми повинні зробити все, щоб створити гідні умови для ветеранів. Це велика робота, на яку усім потрібно звернути увагу, щоб ветерани не залишилися на узбіччі, вони повинні бути в центрі уваги.

На заході також був присутній відомий волонтер з Херсонщини Григорій Янченко, який їздить містами України та збирає пожертви для ЗСУ. Його всі знають як волонтера дядю Гришу. Фахівець по роботі з ветеранами сільської ради Михайло Дерев’янченко висловив щиру подяку дяді Гриші за те що він робить, за таку важливу допомогу нашим бійцям, які боронять Україну від ворога.

По завершенню навчальної програми учасники навчання повернулися у громаду з новими практичними знаннями, які нині вкрай необхідні для важливої й непростої роботи з ветеранами та їхніми родинами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь