Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Дата: 25.07.2024 15:06
Кількість переглядів: 139

Комунальна установа “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Кетрисанівської сільської ради висловлює щиру подяку за продовольчу підтримку від Карітас Кропивницький та Всесвітня Продовольча Програма ООН та надані продукти харчування, а саме: цукор, макарони, борошно, гречка, вівсянка, горох, рослинна олія для підтримання збалансованого та стабільного харчування підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи.

Даний вид допомоги на сьогоднішній день отримують 22 особи похилого віку, особи з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи, які опинились в складних життєвих обставинах.    

За період з квітня по липень 2024 року було отримано 150  продуктових наборів.

Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги, за те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей!

Ще раз дякуємо за турботу і підтримку. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь