Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 14.08.2024 17:17
Кількість переглядів: 84

Сьогодні, 14 серпня 2024 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук. У засіданні прийняли участь 20 членів виконкому, якими  опрацьовано 33 проекти рішень.

Сільський голова представив новопризначеного директора комунального закладу ‟Кетрисанівський базовий сільський будинок культури” Полюхович Аллу Борисівну та директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Шкрьобку Яну Павлівну, яка вийшла з декретної відпустки.

Також сільський голова привітав членів виконкому, які у період між засіданнями відзначили дні народження.

На засіданні виконкому звітував про роботу поліцейського офіцера громади за І півріччя 2024 року Степурський Олег Миколайович, про організацію роботи комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) ознайомила членів виконкому заступник начальника відділу-адміністратор відділу “Центр надання адміністративних послуг “Центр Дія” Кетрисанівської сільської ради Дубова Світлана Іванівна.

Члени виконавчого комітету затвердили індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання, а також внесли зміни до структури  та загальної чисельності комунального підприємства КетрисанівськеКетрисанівської сільської ради; створили Громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті  Кетрисанівської сільської ради,  затвердили її склад та Положення.

Надано одноразову матеріальну допомогу в сумі 20000,0 грн родинам загиблих; одноразову матеріальну допомогу на лікування унаслідок поранення отримали 11 військових на загальну суму 55 000,0 грн; на лікування у зв’язку з важкими хворобами 7  жителям громади надано 29 000,0 грн.;  отримали допомогу на поховання 1 житель громади на суму 2 000,0 грн.

3 дітей (з числа внутрішньо переміщених) отримали статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Членами виконкому визначено способи участі матері у вихованні малолітньої дитини та встановлено графік спілкування, а також затверджено  висновок органу опіки та піклування при виконавчому комітеті сільської ради про встановлення факту самостійного виховання та утримання дитини.

У різному розглядали питання щодо виконання робіт із благоустрою, підготовки закладів соціальної сфери до опалювального періоду, водопостачання жителів населених пунктів громади.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь