Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проєкт порядку денного засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та ЖКГ

Дата: 27.08.2024 15:10
Кількість переглядів: 22

Засідання постійної комісії Кетрисанівської сільської ради з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури

 

від 29 серпня 2024 року                                                                  м.Бобринець

час проведення: 10.00-__.__                                      місце проведення: малий зал засідань (каб.300)

 

Склад комісії:

Голова комісії : Німенко Сергій Іванович:

Заступник голови: Кравчук Дмитро Васильович

Секретар комісії: Сіренька Ольга Павлівна

Члени комісії: Зубенко Василь Павлович

Іванов Віктор Миколайович

Пелеш Микола Йосипович

Цокалов Олексій Степанович

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Земельні питання (34 питання).

Інформує Гавриленко Юлія Анатоліївна – начальник відділу земельних ресурсів Кетрисанівської сільської ради.

1) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) РОШЕЦ Світлані Миколаївні.

2) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) БУЗДУГАН Олександрі Петрівні.

3) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ПІТЕНКУ Віталію Анатолійовичу.

4) Про затвердження проекту землеустрою в частині, що стосується відведення земельної ділянки у власність (шляхом безоплатної передачі) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) РОМАН Марії Василівні.

5) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ФГ ЧМІЛЕНКО Л.В.

6) Про надання дозволу на викуп земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ФГ “ПОДІЛЛЯ-Н”.

7) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ФГ “ДЕМЕТРА-Б”.

8) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства СФГ РЯЖКО Б.М.

9) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства СФГ РИЖКОВА В.П.

10) Про надання дозволу на викуп земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ТОВ “ГРОМОКЛЕЙ”.

11) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки № 380 в натурі (на місцевості) ЛЕЛЕКІ Валентині Анатоліївні та КРАСНЮКУ Олексію Анатолійовичу.

12) Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (шляхом безоплатної передачі) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) та для ведення особистого селянського господарства (рілля) КАЛАЧОВУ Денису Віталійовичу.

13) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва КІРІЧЕНКУ Миколі Всеволодовичу.

14) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (землі під господарськими будівлями і дворами) САМУСЕНКУ Андрію Володимировичу.

15) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання в оренду не успадкованої земельної ділянки (паю) ГУРДИШУ Юрію Михайловичу.

16) Про надання в тимчасове використання не успадкованої земельної ділянки (паю) та укладення договору оренди тимчасового використання землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ГУРДИШУ Юрію Михайловичу.

17) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ “Вікторія” Чміленко В.І. – 24,1000 га).

18) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ “Вікторія” Чміленко В.І. – 27,0000 га).

19) Про внесення змін до рішення Кетрисанівської сільської ради від 02 квітня 2021 року №354.

20) Про включення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності до Переліку земельних ділянок, які можуть бути передані у власність учасникам антитерористичної операції та учасникам бойових дій, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій.

21) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови, які перебувають у комунальній власності під адміністративною будівлею.

22) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під закладом освіти в селі Кетрисанівка.

23) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами.

24) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності.

25) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

26) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ТЕМЧЕНКУ Андрію Вадимовичу.

27) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва БОНДАР Ларисі Миколаївні.

28) Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва РЕВВІ Віталію Вікторовичу.

29) Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва ПАВЧЕНКУ Володимиру Володимировичу.

30) Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ПОЛІЩУКУ Павлу Михайловичу.

31) Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (землі зв’язку в межах села Веселівка).

32) Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (землі зв’язку в межах села Мар’янівка).

33) Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (землі зв’язку в межах села Тарасівка).

34) Про відмову у припиненні дії договору оренди земельної ділянки, укладеного з ВАТ “Укртелеком” за межами села Благодатне на території Кетрисанівської сільської ради.

2. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь