Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Розвиток освіти - шлях до Перемоги

Дата: 30.08.2024 13:22
Кількість переглядів: 12

29 серпня 2024 р у великій залі адмінбудинку відбулася друга частина серпневих заходів для педагогічних працівників закладів освіти Кетрисанівської сільської ради "Серпневий стартап "Розвиток освіти - шлях до Перемоги"

На заході були присутні очільники Кетрисанівської сільської ради:Віктор Васильович Поліщук, сільський голова, Дмитро Юрійович Гурдиш, заступник сільського голови, Людмила Йосипівна Олексієнко, секретар сільської ради.

З вітальним словом до освітян громади звернувся сільський голова В. В.Поліщук.

А.Є.Богданова, заступник начальника відділу освіти Кетрисанівської сільської ради у своєму діалозі з присутніми окреслила акценти, виклики та завдання на новий 2024/2025 навчальний рік.

Також присутні переглянули звіт про роботу КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кетрисанівської сільської ради (директор Т.П.Стрельцова) та звіт про роботу професійної спільноти філологів громади (КЗ «Новоградівський ліцей», директор В. М. Безрученко)

Поки захисники героїчно захищають цілісність нашої держави на фронті, наші педагоги тримають освітній фронт. І тільки  у спільній наполегливій праці  ми досягнемо успіху і Перемоги - такою була провідна думка заходу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь