Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У школах Кетрисанівської громади відбулися урочистості з нагоди Дня знань

Дата: 02.09.2024 14:32
Кількість переглядів: 569

Сьогодні в усіх школах Кетрисанівської громади відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

Сільський голова Віктор Поліщук, депутати сільської ради, відділ освіти та працівники апарату Кетрисанівської сільської ради привітали школярів громади з початком нового навчального року. Попри всі тривоги та відключення світла – наші діти продовжують здобувати знання та зростати свідомим патріотичним поколінням. Депутатський корпус та освітяни роблять все можливе аби українські діти та молодь отримували якісну освіту. Вже традиційно, учні перших класів отримали подарунки від сільської ради та ГО «Стратегія майбутнього» в особі Котенко О.М. До заходів також долучились батьки учнів та мешканці громади. Опісля для всіх учнів відбувся урочистий просвітницький перший урок.

Щиро бажаємо кожному школяреві натхнення в навчанні, яскравих вражень й позитивних емоцій, гарних та надійних друзів. Дякуємо батькам за розуміння і допомогу у вирішенні нагальних питань сьогодення й бажаємо наснаги та витримки.

Успішного і плідного навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь