Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Платникам податків важливо актуалізувати облікові дані!

Дата: 04.09.2024 16:21
Кількість переглядів: 9

 

 Податківці рекомендують бізнесу оновити інформацію у власних реєстраційних даних в органах ДПС. Не менш важливо, за наявності підстав, внести зміни до контактної інформації платника податків, - наголошують в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Оскільки платники податків не завжди уважні до питання оновлення інформації щодо власних облікових даних, податкова служба просить представників бізнесу перевірити свої реєстраційні дані, як платника податків в органах ДПС, якщо треба – внести зміни, зокрема своєчасно подавати форми 5-ДР і 20-ОПП (про наявні об’єкти оподаткування).

Щоб оновити інформацію не обов’язково відвідувати державну податкову інспекцію за місцем реєстрації. Цілодобово до послуг платників податків Електронний кабінет і мобільний застосунок «Моя податкова»!

Задля ефективної комунікації з ДПС не менш важливо оновити дані у Держреєстратора щодо номерів телефонів та електронної пошти, аби податківці могли своєчасно інформувати з актуальних питань виконання податкових зобов’язань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь