Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 19.09.2024 09:39
Кількість переглядів: 387

18 вересня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, у якому прийняли участь 25 членів виконкому, 5 були відсутні з поважних причин.

У зв’язку з відрядженням сільського голови Віктора Поліщука, засідання провела секретар виконавчого комітету - секретар сільської ради Людмила Олексієнко.

Після організаційних питань, члени виконавчого комітету опрацювали 38 проєктів рішень.

Зокрема:

надано одноразову матеріальну допомогу у сумі 10000,0 грн родині загиблого;

70000,0 грн отримали 14 військових унаслідок поранень та на лікування захворювань, пов’язаних з військовою службою;

матеріальну допомогу у зв’язку з хворобами надано 5 жителям громади на суму 13000,0 грн;

на поховання отримали допомогу 2 жителі громади на суму 2000,0 грн;

одне рішення з отримання матеріальної допомоги на лікування не прийнято у зв’язку із смертю заявника.

Члени виконавчого комітету затвердили мережу закладів освіти Кетрисанівської сільської радим на 2024/2025 навчальний рік та проголосували за створення осередку для вивчення навчального предмета «Захист України». Заступник начальника відділу освіти сільської ради Алла Богданова проінформувала про те, що осередок, який знаходитиметься у Кетрисанівському ліцеї буде обладнаний сучасною технікою, інноваційним та якісним обладнанням для опанування практичних навичок учнями 10-11 класів. Вона зазначила, що знання, які учні здобувають на уроках «Захист України» в майбутньому зможуть врятувати життя.

Також встановлено розмір вартості харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Кетрисанівської сільської ради у 2024 році. Він складатиме 50,0 грн з однієї дитини на день. Пільгові категорії та учні 1-4 класів будуть забезпечуватися безоплатним гарячим харчуванням за рахунок коштів сільського бюджету.

Одним з важливих питань було створення Ради безбар’єрності при виконавчому комітеті Кетрисанівської сільської ради, до складу якої увійшли спеціалісти профільних галузей. Основним завданням Ради безбар’єрності буде забезпечення рівноправних можливостей для мешканців та гостей нашої громади в різних напрямах.

Рішеннями виконкому затверджено два висновки органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Кетрисанівської сільської ради про визначення місць проживання дітей, надано дозвіл на укладання договору про поділ спадщини від імені малолітніх дітей. Статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів надано 5 дітям.

В різних обговорювали питання підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період, відсутності вуличного освітлення, імунізації диких тварин, ремонту доріг на території громади.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь