Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Турнір зі спортивної риболовлі серед ветеранів: вшанування захисників України в Олексіївці

Дата: 23.09.2024 14:13
Кількість переглядів: 347

У суботу, 21 вересня, в селі Олексіївка Кетрисанівської сільської територіальної громади, відбувся турнір зі спортивної риболовлі, присвячений Дню захисників та захисниць України, який ми відзначатимемо 1 жовтня.

Захід об'єднав ветеранів Кетрисанівської та Бобринецької громад у дружньому змаганні, яке стало справжнім святом єднання та підтримки тих, хто захищав нашу країну.

Організатором турніру виступила громадська організація «Поруч з ветераном» (голова організації Михайло Дерев’янченко). Турнір пройшов на ставку, що знаходиться в оренді у Рижкова М.В., котрий надав місце для змагань та проведення зустрічі.

Змагання серед ветеранів пройшли у теплій та дружній атмосфері, де кожен мав можливість показати свої риболовні навички, насолодитися природою та поспілкуватися з товаришами. Переможцями турніру стали:

Віталій Балагура;

Андрій Пушкашу;

Олег Степурський.

Для них було підготовлено Грамоти від голови ГО «Поруч з ветераном» Михайла Дерев'янченка та подарункові сертифікати на суму 500 грн на придбання риболовного спорядження у магазині «Все для рибалки».

Такий турнір став чудовим способом не лише відзначити День захисників та захисниць України, а й підтримати наших ветеранів, надати їм можливість відчути турботу та активно провести час у колі друзів і однодумців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь