Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Особлива хвилина мовчання у День захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2024 09:32
Кількість переглядів: 229

Щодня о 9:00 год. українці вшановують загиблих захисників України хвилиною мовчання, згадуючи тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність рідної землі. Але сьогодні, у День захисників і захисниць України, ця хвилина стала особливою. У цей день по всій країні згадують не лише полеглих героїв, але й відзначають силу, незламність і мужність тих, хто зараз захищає Україну.

У малому залі адмінприміщення Кетрисанівської сільської ради зібралися працівники відділів та установ, щоб разом вшанувати цей особливий день. Спершу присутні заслухали онлайн звернення Президента України, в якому він подякував усім захисникам і захисницям за їхню відвагу та незламність. Слова Президента пролунали як символ надії та сили, об’єднуючи націю у цей визначний день.

О 9.00 годині зал охопила тиша. Хвилина мовчання пройшла у глибокій шані до загиблих героїв, які віддали свої життя за майбутнє України. Відразу після цього прозвучав Державний Гімн України, який символізував єдність, непохитність і надію на перемогу.

Зі словом виступив заступник сільського голови Дмитро Гурдиш. Він підкреслив важливість пам'яті про полеглих захисників та висловив глибоку вдячність тим, хто продовжує боротися за свободу країни. Його слова надихнули присутніх, підкресливши важливість кожної хвилини нашої боротьби та незламного духу українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь