Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Покладанням квітів до могил вшанували пам’ять загиблих захисників України

Дата: 01.10.2024 14:03
Кількість переглядів: 351

Сьогодні, 1 жовтня, по всій Кетрисанівській громаді вшанували пам’ять загиблих захисників України, віддаючи данину пошани тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність рідної землі. Цей день став важливим нагадуванням про жертовність та героїзм українських воїнів.

У селі Кетрисанівка та Мирному заступник сільського голови Дмитро Гурдиш поклав квіти до могил загиблих героїв, вшановуючи тих, хто боровся за мирне майбутнє України. У старостинських округах також відбулися церемонії вшанування. Квіти до могил захисників поклали старости, адміністратори, фахівці та працівники культури, підкреслюючи важливість єдності громади у цей значущий день – День захисників і захисниць України.

Ці акції вшанування вкотре нагадують про незламний дух українського народу і нашу спільну пам’ять про тих, хто ціною свого життя забезпечив нам майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь