Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання з Днем ветерана

Дата: 01.10.2024 07:42
Кількість переглядів: 23

Зустрічаючи День ветерана, який ми відзначаємо 1 жовтня, хотілося б підкреслити надзвичайно велике значення кожного з ветеранів, адже всі вони є для нас Героями.

Сьогодні слово «ветеран» в Україні звучить зовсім по новому. На жаль, війна зараз є реальністю для теперішнього покоління українців, багато з яких стали ветеранами. Тисячі солдатів і добровольців вже пройшли усі жахіття війни, тисячі повернуться після її закінчення. І ми маємо віддячувати нашим молодим «ветеранам», допомагати і піклуватися про них.

Дорогі ветерани!

Від імені всієї громади та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем ветерана! У цей день ми віддаємо шану тим, хто своїм героїзмом та самопожертвою забезпечував наше сьогодення і майбутнє.

Особливу подяку висловлюємо тим, хто брав участь у війні, яка триває зараз в Україні. Ви – наші справжні Герої, ви захищали нашу свободу та незалежність у час, коли країна потребувала найвідважніших синів і дочок. Ваші подвиги – приклад непохитної віри в Україну, відваги та безмежної любові до Батьківщини.

Нехай кожен ваш день буде сповнений гордості за те, що ви зробили для країни, а наша громада завжди підтримує вас у кожному кроці. Ваша сила та відданість – це наше натхнення та мотивація, щоб будувати краще майбутнє для прийдешніх поколінь.

 

З повагою 

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь