Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ.

Дата: 03.10.2024 13:14
Кількість переглядів: 24

На початку жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

        Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про людей похилого віку – справа кожного з нас. Адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, передавали нам свої знання та досвід, допомагали робити перші свої кроки на шляху опанування професії, навчали долати труднощі.

          Тому в цей день ми низько вклоняємося шановним представникам старшого покоління, шлемо найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку!

        Бажаємо всім міцного здоров'я, довголіття, радості, любові, душевного спокою, добра і віри в краще майбутнє! Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням і нехай ніщо не засмучує ваші будні!

        В частині відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана було організовано відвідування ветеранів війни та праці, громадян похилого віку у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання, де було подаровано гарний позитивний настрій та солодкі подарунки.

           З метою максимального наближення до громадян послуг Пенсійного фонду України з питань пенсійного забезпечення було організовано та проведено зустріч з представниками фонду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь