Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День працівників освіти

Дата: 04.10.2024 12:14
Кількість переглядів: 28

Жовтневий теплий вітерець приніс на своїх крилах свято, присвячене людям, які віддані своїй професії, які цілодобово навчають і навчаються, які присвячують своє життя дітям – День працівників освіти.

У коридорах відділу освіти Кетрисанівської сільської ради стало ще гамірніше, адже на свято освітян завітали керівники та представники колективів закладів освіти громади.

«Ви, шановні освітяни, будуєте майбутнє нашої держави. Тому творчих злетів, натхнення, сил та наснаги вам у коловороті щоденних справ, а головне миру кожному з нас!» - сказала секретар Кетрисанівської сільської ради Олексієнко Людмила Йосипівна та нагородила директорів закладів освіти громади подякою Кіровоградської обласної ради та почесними грамотами Кетрисанівської сільської ради.

З вітальним словом до освітянської спільноти Кетрисанівської сільської ради звернулися депутати Кетрисанівської сільської ради Бергер Сергій Володимирович та Німенко Сергій Іванович.

Теплі слова підтримки, вдячності та привітання пролунали від заступника начальника відділу освіти Богданової Алли Євгенівни. З щирою радістю та гордістю Алла Євгенівна вручила грамоти відділу освіти колективам та керівникам закладів освіти громади, працівникам відділу освіти.

Гарний настрій присутнім подарували Голубовський Сергій Володимирович, Проказюк Катерина Василівна та Демяненко Яна Володимирівна.

Вітаємо вас, освітянська родино, з професійним святом! Маємо надію, що зовсім скоро ми зможемо працювати у мирній країні! З Днем працівників освіти, любі колеги!

З повагою, відділ освіти Кетрисанівської сільської ради!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь