Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецька ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області повідомляє

Дата: 24.10.2024 11:20
Кількість переглядів: 17

УВАГА

Бобринецька ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області

повідомляє:

 

Для вірного нарахування податків (земельного податку, орендної плати, мінімального податкового зобов’язання - МПЗ) потрібно постійно слідкувати за своїми об’єктами оподаткування (земельні ділянки, паї та інш.) які є у власності громадянина, ФОП чи юридичної особи.

Це можливо зробити використовуючи Електронний кабінет платника, за адресую https://cabinet.tax.gov.ua/ . Ввійти в Електронний кабінет платника можливо різними способами. Найпоширеніший спосіб - це використати Дія. Підпис або використати Приват24 або використати файловий ключ (електронний ключ КНЕДП) який можна отримати в АТ КБ Приватбанк.

Для вчасного отримання всіх податкових повідомлень з нарахованими сумами та контролювати вчасність сплати зобов’язань, потрібно подати документ в Режимі «Введення звітності» (Заява про бажання отримувати документи через Електронний кабінет (форма J/F1391602). Сама заява заповнюється автоматично, потрібно додати лише Вашу електронну адресу якою Ви користуєтесь.

В режимі «ЕК для громадян» Ви зможете знайти інформацію про всі свої об’єкти оподаткування на які проводяться нарахування податку, а також перевірити інформацію про наявність/відсутність боргу по сплаті податкових зобов’язань.

Допомогу чи консультації щодо роботи в Електронному кабінеті платника можна отримати в ЦОП Бобринецької ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області, за адресую вул.Соборна 187а м.Бобринець Кіровоградська обл., тел. 38 05257 37073, 38 05257 37285.

 

Фото без описуЛистування через Електронний кабінет платника дає можливість, Вам, контролювати правильність нарахування та сплату Вами податків. Це зменшить вірогідність виникнення боргу зі сплати податків.

Будьте завжди в курсі нарахувань та сплачених Вами сум податків.

 

 

 

 

 

                    https://cabinet.tax.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь