Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту

Популяризація електронних довірчих послуг серед населення Кетрисанівської громади

        Відділ культури, туризму, сім'ї, молоді та  спорту Кетрисанівської сільської ради інформує, що Міністерством цифрової трансформації України розроблено освітній серіал щодо електронного цифрового підпису, який доступний за електронним посиланням: https://cutt.ly/xcS5OzU/.

14:31:38 27.04.2021

Легкоатлети Кетрисанівської ТГ змагалися в м.Кропивницькому

     У рамках обласної Спартакіади 2021 серед ОТГ Кіровоградської області 24 квітня на стадіоні "Зірка" в м.Кропивницькому було проведено змагання з легкої атлетики.   Учасниками даних змагань були й спортсмени Кетрисанівської ТГ. Наша команда легкоатлетів гідно боролася за перемогу, хоч і поступалася більш досвідченим й сильним суперникам. В кінцевому рахунку до скарбнички командного заліку додалося ще 383 бали.    Підготував команду вчитель Олексіївської школи Олексій Шкрьобка, який власним прикладом показав, як треба долати перешкоди й вирішувати задачі.  Бажаємо учасникам не зупинятися на досягнутому й долати нові вершини з легкістю та запалом.    Вже традиційно підвіз і харчування команд організовано коштом Кетрисанівської сільської ради за сприяння сільського голови Віктора ПОЛІЩУКА.

12:21:42 27.04.2021

Команда футболістів в трійці кращих

  18 квітня в Суботцях пройшли зональні змагання з міні-футболу в рамках Спартакіади серед ОТГ Кіровоградської області.         Команда футболістів Кетрисанівської ТГ продемонструвала найкращі результати й виборола можливість змагатися в фіналі 24 квітня 2021 року в м. Кропивницький.    У фіналі наші гравці зіграли 3 гри з Катеринівською ТГ, Вільшанською ТГ та Петрівською ТГ: з перемогою, поразкою та нічиєю. Довелося спорстменам грати по дощу, в сніг та під палючим сонцем, але це не завадило  хлопцям гідно боротися до кінця.   За підсумковими результатами Кетрисанівські спорстмени посіли 3 місце серед 17 команд сільських рад. Громада вітає хлопців з гарними результатами й бажає подальших перемог.     Підвіз і харчування команди організовано коштом Кетрисанівської сільської ради за підтримки сільського голови Віктора  ПОЛІЩУКА.  

11:17:10 27.04.2021

Пам'ятаємо. Шануємо. Не забудемо.

На базі Червонопільської школи 16 березня 2021 року відбулася товариська зустріч з волейболу присвячена Дням визволення сіл Кетрисанівської громади від німецько-фашистських загарбників.

10:38:09 23.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь