Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Діти з Кетрисанівської громади відвідали Макдональдс

Діти з Кетрисанівської громади відвідали Макдональдс

 Близько 30 діток з Кетрисанівської громади долучилися до традиційних відвідин Макдональдсу, організованих народним депутатом Ігорем Мурдієм та очільником Кропивницької РВА Віталієм Пастушенком. Смаколики та живе спілкування дітей стало запорукою гарного настрою та вдалого дня.  Приємною несподіванкою стала інтелектуально-пізнавальна бесіда "Місяцелік" від помічника народного депутата Світлани Приймак. У форматі бесіди діти вивчали події з історії України, згадували визначні та святкові дати для нашої держави. Чудова ініціатива, яка наповнює позитивом!

15:10 13.09.2024

У Кетрисанівській громаді вшанували загиблих захисників

У Кетрисанівській громаді вшанували загиблих захисників

Сьогодні, 29 серпня, Україна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У цей день наша країна вшановує тих, хто віддав найцінніше - власне життя, захищаючи право українців на самостійність. 

15:46 29.08.2024

Працювали постійні профільні комісії сільської ради

Працювали постійні профільні комісії сільської ради

У рамках підготовки до пленарного засідання 29 чергової сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликання відбулися засідання постійних профільних комісій сільської ради. Депутати обговорювали питання порядку денного.

15:38 29.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь