Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

НОВИНИ

СВЯТО ЗНАНЬ

   У КЗ "Тарасівський ліцей" Кетрисанівської сільської ради відбулося Свято Першого дзвоника з теми "Хто пам'ятає, той перемагає".    Ліцей радо зустрів здобувачів освіти, бо стомився дзвоник так довго чекати дітвору. Подвір'я ожило та повеселішало від щасливих посмішок та радісної зустрічі вчителя з учнями, однокласників та друзів.    День Знань - свято, яке відкриває двері в чарівний світ знань, нових відкриттів та цікавих подорожей. Це день, коли кожен робить крок до нових вершин, відкриває для себе нові горизонти і стає ближче до своєї мрії.    Нехай новий 2024 - 2025 н.р.  буде щасливим  мирним  та успішним! У добрий час!

17:00:21 02.09.2024

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

  Сьогодні новий навчальний рік відкриває свої двері для наших школярів. Перший дзвоник — це завжди свято, яке дарує надії, мрії та нові можливості. Для першокласників це перший крок у захопливий світ знань, а для випускників — останній рік, який підготує їх до дорослого життя. Бажаємо всім учням, вчителям та батькам терпіння, успіхів та натхнення! Нехай цей навчальний рік буде сповнений яскравих моментів, нових відкриттів і перемог. Зі святом!

16:51:57 02.09.2024

Розвиток освіти - шлях до Перемоги

29 серпня 2024 р у великій залі адмінбудинку відбулася друга частина серпневих заходів для педагогічних працівників закладів освіти Кетрисанівської сільської ради "Серпневий стартап "Розвиток освіти - шлях до Перемоги"

13:22:19 30.08.2024

Випуск курсів підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти

28 червня 2024 року закінчили підготовку за відповідною програмою на  двотижневих курсах підвищення кваліфікації кухарі загальноосвітніх та дошкільних закладів Кетрисанівської сільської ради за напрямом «Впровадження різноманітного збалансованого та якісного харчування в закладах освіти». Слухачі курсів не просто підвищили свій професійний рівень,  але й переформатували  наявні у них знання та навички, націлені на реалізацію реформи шкільного харчування. Підтвердженням проходження курсів підвищення кваліфікації став сертифікат за напрямом «Впровадження різноманітного збалансованого та якісного харчування в закладах освіти»

13:41:50 01.07.2024

З Днем Конституції!

В закладах освіти Кетрисанівської сільської ради провели  вікторини "Що я знаю про Конституцію". На цих заходах взяли участь учні різних класів. Вони згадали про те, що  "Конституція – Основний Закон України. Прийнята в 1996 році, вона стала відображенням засад та основоположних принципів суверенної держави Україна, незалежність якої була визнана міжнародною спільнотою. Згодом світове співтовариство назвало нашу Конституцію однією з найдемократичніших у світі. Конституція закріпила основи державного ладу незалежної України. Вона стала важливим кроком у забезпеченні прав і свобод людини та громадянина." Тож пам'таймо цінності, за які ми зараз боремось. З Днем Конституції!

12:42:44 28.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь