Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

НОВИНИ

Тиждень початкових класів

Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів. Цікаво, весело та пізнавально для здобувачів освіти пройшов Тиждень початкової школи у КЗ "Веселівський ліцей" з 05 по 09 лютого 2024 року. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Тиждень був присвячений патріотичному вихованню. Адже у наш час це так важливо!

13:03:57 12.02.2024

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ Сьогодні Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, телевізори й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі. Молоде покоління не завжди усвідомлює, що може чекати на них у віртуальному просторі. Тому важливим є ознайомлення дітей з безпечними діями у мережі. Ось як пройшов  День безпечного інтернету у комунальному закладі "Веселівський ліцей"

15:05:37 09.02.2024

День безпечного інтернету!

КЗ «Кетрисанівський ліцей» 6 лютого  -  День безпечного інтернету Метою цього дня є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді. У закладі проведено бесіду за круглим столом «Безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді», тренінгове заняття «Безпечний інтернет та соціальні мережі», перегляд та обговорення відеоролика і презентації  «Безпечий інтернет», практичне заняття з психологом «Ми за безпечний Інтернет», «Безпечний Інтернет: зростаємо медіаграмотними». Лідери учнівського самоврядування провели інформаційну хвилинку з учнями початкових  класів «Навчаємося бути обачними в Інтернеті», підготували та  роздали пам’ятки «Безпечний Інтернет», провели фоточелендж «День без Інтернету». Розвиваймо навички безпечного використання засобів інформаційно-комунікаційної компетентності у навчанні та інших життєвих ситуаціях!

14:08:44 07.02.2024

Разом переможемо!

"Разом переможемо". Під таким гаслом 29 січня 2024 року в КЗ "Олексіївський ліцей" відбулися змагання з волейболу серед дівчат в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Метою даного заходу є забезпечення здорового способу життя та європейських стандартів і підходів до організації дозвілля учнівської молоді. Спорт - це круто! Переможемо тільки разом!

12:56:15 04.02.2024

Спорт це здоров'я

Здорова дитина здорова нація.    У рамках Тижня "Здоров'я - це благо, дане нам природою!" в КЗ "Тарасівський ліцей"   проходять наші веселі спортивні перерви , ритмічні руханки, здоров'я для зміцнення сили духу, гарного настрою, гартування організму.   Ми за здоровий спосіб життя!

12:45:30 04.02.2024

Тиждень безпеки життєдіяльності

В рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності вчителі початкових класів комунального закладу «Чарівнянський ліцей" Кетрисанівської сільської ради провели з учнями 1-4 класів виховний захід "Здоров'я -найдорожчий скарб". Мета: збагачувати знання  учнів з питань здорового способу життя; формувати вміння  берегти своє здоров'я як найдорожчий скарб; розвивати пам'ять, увагу, мислення , уяву; виховувати бажання  берегти здоров'я.

12:42:14 04.02.2024

Пам'яті жертв Голокосту

КЗ "Златопільська гімназія". 27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з території сучасної України.«Голокост, який призвів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, завжди слугуватиме всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…»... Утім, останні роки війни росії проти України виразно засвідчили, що пасивна памʼять про злочини геноциду не є запобіжником від їхнього повторення. І звісно – неможливо запобігати повторенню геноцидів у майбутньому без рішучого і справедливого засудження та покарання організаторів і виконавців подібних злочинів сьогодні. І без власне готовності діяти на випередження.

14:57:43 26.01.2024

Вшанування пам'яті жертв Голокосту

26 січня в КЗ "Верхньоінгульський ліцей" з учнями 7-8 класів була проведена виховна година до вшанування пам'яті жертв Голокосту "Безсмертна сила людського духу" Пройду не раз відомими шляхами, Де страх в повітрі висне до цих пір, І хоч усе вже поросло мохами, Його ніхто забути не зумів. Це Голокост – всього одне лиш слово, Та його сенс – пекучий болі жар, Вбивали всіх!.. старого і малого, І мало хто життя порятував. Дивились в вічі, не щеміло серце, Пуста душа і всі думки пусті, «Як можеш ти стрілять? Скажи, убивце! Вони ж прийдуть до тебе уві сні.» Чи їх вина, що родом із євреїв? Чи їх вина, що не такі, як всі? Невже ж і смерть заслужує трофеїв? І щастя можна віднайти в сльозі? Постане між думками знову прірва, Над Яром смерть махне своїм крилом, Якщо убивства - це є ваша віра, Тоді скажіть: «Що ви назвете Злом?»

13:45:14 26.01.2024

ШКІЛЬНИЙ ЕТАП ГРИ З ФУТЗАЛУ

    У закладі КЗ "Тарасівський ліцей" відбувся І (шкільний) етап гри з футзалу від прогами Президента "Пліч - о - пліч" всеукраїнська шкільна ліга". Участь брали хлопці приблизно однієї вікової категорії. Основна мета залучити підростаюче покоління до спортивного життя. Юні футболісти проявили свої спортивні таланти, наполегливість та велике бажання перемоги своєї команди в грі.     Продовжуємо крокувати пліч - о - пліч далі. Разом переможемо!  

10:03:46 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь