Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

НОВИНИ

 КЗ "Будинок дитячої творчості"

         Із настанням чудового весняного свята Великодня, настає і справжня весна: тепліше зігріває усе навкруги своїми промінчиками сонечко, а природа нарешті повністю прокидається та радує нас своїми барвами.          Цієї гарної пори особливо відчувається потяг до усього прекрасного: з’являється натхнення, прагнення творчості, наснага. До того ж, за традицією, до свята ми хочемо якомога краще прикрастити власну домівку.          В КЗ "Будинок дитячої творчості"Кетрисанівської сільської ради гурток  "Виготовлення сувенірів"( керівник Тетяна Шишко) проведено майстер-клас Великодній віночок " 

08:28:02 17.04.2024

Атестація педагогічних працівників

       03 квітня 2014 року відболуся підсумкове засідання атестаційної комісії II рівня. Атестацію пройшли 42 педагогічні працівники. Комісія заслухала звіти про досягнення за міжатестатний період педагогів, які претендували на підвіщення кваліфікаційної категорії. Члени атестаційної комісії ознайомились з молодими педагогами, яким присвоєно кваліфікаційну категорію "СПЕЦИАЛІСТ".

07:58:38 17.04.2024

І шкільний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт "

КЗ "Костомарівський ліцей " 22.03.24 провели І шкільний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт " серед учнів 5-9 класів. Залученням учнів до спортивних змагань ми перш за все, виховуємо патріота,фізично активну та здорову особистість,свідомого громадянина України.Змагання пройшли в піднесеному настрої та дружній обстановці.

11:50:55 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь