Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Яка процедура інформування державної служби зайнятості при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Яка процедура інформування державної служби зайнятості при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Нагадаємо, що в попередньому матеріалі з питань працевлаштування осіб з інвалідністю (розміщений на нашій сторінці у Фейсбук 19 червня 2023 року http://surl.li/igwmd)  йшла мова про необхідність звітування перед відповідними державними органами про працевлаштування цієї категорії громадян. Було зазначено, що, серед іншого, необхідно подавати до Державної служби зайнятості форму звітності № 3-ПН.

08:29 22.06.2023

Забезпечення громадян, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС, безоплатно лікарськими засобами за рецептами лікарів

Забезпечення громадян, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС, безоплатно лікарськими засобами за рецептами лікарів

Відповідно до статті 20 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» громадяни постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС 1, 2 та 3 категорії мають право на безоплатне придбання ліків за рецептами лікарів.

09:10 20.06.2023

Програма безкоштовної   психо-соціальної допомоги   #Поруч_Кропивницький

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #Поруч_Кропивницький

Проєкт #Поруч_Кропивницький є важливою ініціативою, оскільки забезпечення психологічної допомоги є необхідним кроком для зміцнення добробуту та здоров'я нашого суспільства. Ми розуміємо, що складні життєві обставини можуть виникати у кожного з нас, і хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто переживає важкі моменти в своєму житті.

14:34 16.06.2023

Як отримати допомогу на поховання у разі смерті застрахованої особи або членів сім’ї, які перебували на її утриманні?

Як отримати допомогу на поховання у разі смерті застрахованої особи або членів сім’ї, які перебували на її утриманні?

Інформація про те, що Пенсійний фонд України виплачує допомогу на поховання у разі смерті пенсіонера у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання, або якщо померла особа була “військовим” пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, – відома багатьом.

13:18 14.06.2023

Прийом педіатра дільничого

Прийом педіатра дільничого

КНП "Кетрисанівський ЦПМСД" повідомляє жителів Кетрисанівської ОТГ,  що в Кетрисанівській амбулаторії монопрактики сімейної медицини , проводить прийом та укладає  декларації  з  дитячим населенням   лікар - педіатр дільничний ТКАЧЕНКО Ірина Ігорівна ( графік роботи з 08:00 до 13:45 пн.-пт.),      для заключення декларацій  звертатися  за адресою:  село Кетрисанівка, вул. Соборна, 17А. Контактний номер телефону медичной сестри, Долинська Леся Володимирівна +380961540203.    Ірина Ігорівна розпочала трудову діяльність  у 2012 році на посаді лікаря-педіатра дитячої консультації Скадовської центральної районної лікарні Херсонської області. З 2018 року працює на посаді лікаря-педіатра дільничного с. Зелений Під  Каховського району Херсонської області.    Має досвід роботи  з   ведення  амбулаторного прийому, обслуговування пацієнтів вдома, діагностики і лікування захворювань дитячого віку, диспансеризація дітей першого року життя і хронічних хворих, організація раціонального вигодовування дітей раннього віку, визначення тактики вакцинації, надання невідкладної допомоги при ургентних станах, надання медичної допомоги дітям в загальноосвітніх установах: проведення поточних оглядів, імунопрофілактика, диспансеризація, ведення облікової та звітної документації.

09:33 13.06.2023

Про зміни в податковому законодавстві, які сприятимуть підтримці бізнесу в умовах дії воєнного стану

Про зміни в податковому законодавстві, які сприятимуть підтримці бізнесу в умовах дії воєнного стану

Деклараційна кампанія 2023: граничні строки сплати податкових зобов’язань Щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій    Нові сервіси ДПС:  «Калькулятор податку на майно»  

08:54 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь