Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як проходить фізична підготовка новобранців бригади "Гвардії наступу" "Буревій"?

Як проходить фізична підготовка новобранців бригади "Гвардії наступу" "Буревій"?

"Не завжди боєць, який йде на захист своєї Батьківщини, має якусь платформу фізичної підготовки. У нього є велике бажання захистити нашу країну. І ми надаємо йому такі вправи, які за короткий час приведуть його в тонус", - пояснює інструктор із фізичної підготовки бригади Володимир.

14:07 02.03.2023

Кетрисанівська громада приймає участь у проекті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”

Кетрисанівська громада приймає участь у проекті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”

4 березня представники Кетрисанівської громади приймуть участь у тренінгу, щодо впровадження проекту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, який відбудеться в Кропивницькому.

13:20 02.03.2023

Пресофіцер бригади "Червона Калина" Микола Коваль розповів про те, які завдання стоятимуть перед підрозділами "Гвардії наступу", що створюються на базі вже існуючих частин, зокрема -  Нацгвардії.

Пресофіцер бригади "Червона Калина" Микола Коваль розповів про те, які завдання стоятимуть перед підрозділами "Гвардії наступу", що створюються на базі вже існуючих частин, зокрема - Нацгвардії.

Микола Коваль, пресофіцер бригади "Червона калина" в ефірі телеканалу Київ про те, які задачі стоятимуть перед новоствореними бригадами "Гвардії наступу".

15:14 28.02.2023

Дякуємо благодійникам за допомогу!

Дякуємо благодійникам за допомогу!

Кетрисанівська громада щиро дякує депутату Кропивницької районної ради Ковальовій Яні Миколаївні за неодноразово надану допомогу внутрішньо переміщеним особам  у 2022 році  у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та одягу.

08:32 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь