Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Працювали постійні профільні комісії сільської ради

Працювали постійні профільні комісії сільської ради

У рамках підготовки до пленарного засідання 27 чергової сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликання відбулися засідання постійних профільних комісій сільської ради. Депутати обговорювали питання порядку денного.

16:13 30.05.2024

Привітання до Всесвітнього дня сімейного лікаря

Привітання до Всесвітнього дня сімейного лікаря

Керівництво Кетрисанівської сільської ради та  колектив  КНП «Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кетрисанівської сільської ради Щиро  вітає з Всесвітнім днем сімейного лікаря  лікарів закладу:  НЕЧАЙ Ганну Іванівну, ЧЕПИГУ Романа Володимировича, КУБЕНКО Наталію Володимирівну, ТЕСЛЮ Любов Володимирівну та ТКАЧЕНКО Ірину Ігорівну   Сімейна медицина – це той вид медичної допомоги, який стосується кожного, починаючи від самого початку життєвого шляху людини. Завдяки вам, шановні сімейні лікарі, кожен відчуває турботу та впевненість у своєму здоров’ї. Сімейний лікар – це відважна та вкрай нелегка професія, адже ви завжди готові прийти на допомогу з особливою увагою, добротою та чуйністю. Щиро дякуємо вам за професіоналізм, витримку, самовідданість і сумлінну працю, вміння підтримувати та бути уважними до кожного, хто потребує вашої допомоги. Бажаємо міцного здоров'я, благополуччя і всього найкращого вам та вашим родинам.

10:17 17.05.2024

Привітання з нагоди Дня медичної сестри!

Привітання з нагоди Дня медичної сестри!

   З нагоди Міжнародного Дня медичної сестри відбулося привітання з професійним святом заступником сільського голови Дмитром Гурдишем, та вручено Грамоту Деркач Оксані Георгіївні, а також Подяку Капустинській Олені Леонідівні, Проценко Тетяні Вікторівні, Ткаченко Світлані Миколаївні, Шабатаній Марині Миколаївні.

05:15 12.05.2024

ВІРЯТЬ І ЧЕКАЮТЬ, ПІДТРИМАЮТЬ І ДОПОМОЖУТЬ…

ВІРЯТЬ І ЧЕКАЮТЬ, ПІДТРИМАЮТЬ І ДОПОМОЖУТЬ…

     Напередодні Великодня українці готують кошики, печуть паски й фарбують крашанки. Кожен відзначає свято по-своєму, однак не забувають і про тих, кому наша підтримка та допомога потрібні найбільше, – про наших захисників. Протягом кількох тижнів мешканці Кетрисанівської громади збирали продукти, ав перші дні травня фахівцями бібліотек та закладів культури за ініціативи сільського голови Віктора Поліщука, сприяння старостатів, відділу освіти Кетрисанівської сільської ради, клубних працівників громади здійснено поїздку та надано благодійну допомогу шпиталям в м.Кропивницький.

15:50 04.05.2024

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради

Сьогодні, 03 травня 2024 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук. У засіданні прийняли участь 28 членів виконкому, якими  опрацьовано 32 проекти рішень.

14:10 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь