Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 

11:29 19.01.2022

Привітали з ювілеєм Бобринецької спеціальної школи

Привітали з ювілеєм Бобринецької спеціальної школи

15 січня Бобринецька спеціальна школа відзначала ювілейний день народження. Тому в переддень свята секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко завітала до навчального закладу з привітаннями та подарунками.

09:50 17.01.2022

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

14:27 10.01.2022

Привітали з Новорічними святами одиноких людей похилого віку

Привітали з Новорічними святами одиноких людей похилого віку

Сьогодні, 31 грудня 2021 року голова Кетрисанівської сільської ради Віктор Поліщук разом з секретарем сільської ради Людмилою Олексієнко та директором терценту Мариною Назаренко завітали у відділення стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кетрисанівської сільської ради, щоб привітати всіх мешканців закладу з Новорічними святами.

10:05 31.12.2021

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році. Грошова компенсація Пакунка малюка Реєстрація місця проживання єПідтримка Витяг з ЄДР Довідка ОК-7 Реєстрація шлюбу Витяг з реєстру платників єдиного податку єМалятко Допомога малозабезпеченим сім’ям Обмін водійського посвідчення Гід з державних послуг — єдиний портал, де можна знайти інформацію про понад 2 тисячі держпослуг. 1,8 млн українців вже скористалися Гідом, а щодня його відвідують у середньому 10 тисяч нових користувачів.

09:56 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь